top of page

Alpha Academy Group

Public·248 members

[UŽIVO] Hrvatska - Francuska Live Prijenos uživo (EHF EURO 2024) 18. siječnja 2024


[uživo live!] Francuska - Hrvatska Uživo prijenos live (Europsko prvenstvo u rukometu 2024) 18. siječnja 2024


🔴📺UŽIVO ==►►📲👉 Hrvatska - Francuske RUKOMET Uživo


🔴📺UŽIVO ==►►📲👉 Hrvatska - Francuske RUKOMET Uživo


EHF EURO 2024: Hrvatska u drugi krug s bodom, prvi susret protiv Francuske

Nakon što su završeni svi susreti 3. kola u skupinama A, B i C, poznato je s kim će i kada Hrvatska igrati u Kolnu. Austrija je uspjela odigrati neodlučeno sa Španjolskom 33:33, i proći dalje, a to znači da hrvatska reprezentacija dalje nosi samo bod. U prvom susretu drugog kruga čeka je Francuska.


U četvrtak od 18 sati čeka nas novi rukometni klasik, dvoboj Hrvatske i Francuske, koji možete gledati na RTL-u i Voyo.

Dan će utakmicom od 15.30 otvorili Mađarska i Austrija, a taj dvoboj možete gledati na Voyo.

Posljednju utakmicu skupine 1 u četvrtak igraju Njemačka - Island, a prijenos tog dvoboja od 20.30 donosi Voyo.


Prema rasporedu drugog kruga, u četvrtak će se u 1. kolu skupine I sudariti prvoplasirane momčadi skupina A i B. To znači da Hrvatska odmah na startu ide na Francusku


Nije to rasplet koji smo priželjkivali, ali Španjolska je potkraj prvoga dijela ostala bez svoje prve violine Alexa Dujshebaeva koji je dobio izravni crveni karton i morao na tribine. Austrija je na predahu imala dva pogotka prednosti, 17:15. Španjolci su istom razlikom dobili drugi dio, ali im to nije pomoglo jer su trebali pobjedu. Tako su prvi put u povijesti ispali nakon prvog kruga Europskog prvenstva.


Hrvatsku u Kolnu čekaju Francuska koja je večeras pobijedila domaćina Njemačku 33:30, Mađarska koja je slavila protiv Islanda 33:25 i na koju treba obratiti posebnu pozornost jer ima tri pobjede nakon prvoga kruga te Island koji je kao drugoplasirani u skupini C, također u drugom krugu. To je jedina reprezentacija glavne skupine 1 koja je prošla s tri boda.


Prvi susret 2. kruga Hrvatska će igrati protiv Francuske, 18. siječnja u 18.00 sati. Dva dana kasnije, odnosno 20. siječnja čeka je okršaj s Mađarskom također u 18.00 sati. Treći susret u Lanxess Areni naši rukometaši igraju 22. siječnja protiv Islanda. Taj susret na rasporedu je u 15.30 sati. I posljednji susret drugog kruga Hrvatska igra protiv domaćina Njemačke 24. siječnja u 20.30 sati.


Inače, Hrvatska je sedmi put u povijesti prvi krug završila kao broj 1. Čak pet puta upisali smo po tri pobjede u prvoj rundi, a dvaput smo prošli s dvije pobjede i remijem.


EHF EURO 2024: GLAVNA SKUPINA 1

18. 1. 2024.

18.00 HRVATSKA – FRANCUSKA

20. 1. 2024.

18.00 HRVATSKA – MAĐARSKA

22. 1. 2024.

15.30 HRVATSKA – ISLAND

24. 1. 2024.

20.30 HRVATSKA – NJEMAČKA


Došao je i taj dan. Hrvatska otvara drugu fazu Europskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj, a protivnik na otvaranju nadmetanja u skupini 1 je povijesno naš najveći rukometni rival, reprezentacija Francuske.


Francuska je pobjedom protiv Njemačke u posljednjem kolu prvog kruga osigurala prenošenje maksimalna dva boda u drugu fazu, dok je Hrvatska remijem protiv Austrije u drugi krug prenijela samo bod. Međutim, i Francuzi su imali jedan kiks u vidu utakmice protiv Švicarske u kojoj su remizirali.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page